Σελίδες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday 2 October 2013

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ»...

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Αυτές τις μέρες ζήσαμε το αποκορύφωμα του αίσχους της ελληνικής δημοσιογραφίας σε όλες του τις διαστάσεις που πραγματικά αποτελούν μαύρη κηλίδα στον χώρο. Διαστρεβλώθηκε και καταστρατηγήθηκε με τον πιο ασυνείδητο τρόπο το θεμελιώδες αξίωμα της δημοσιογραφίας, που είναι πρωτίστως η αμερόληπτη και τεκμηριωμένη ενημέρωση. Αντί αυτού, είχαμε το παραλήρημα μιας μαύρης απροκάλυπτα προκατειλημμένης δημογραφίας βλέποντας τους μεγάλο-«δημοσιογράφους» να μετατρέπονται σε ανακριτές, εισαγγελείς και δικαστές, καταδικάζοντας στην κυριολεξία όσους αντιτίθενται στην μνημονιακη προδοσία. Έφτασε μάλιστα ο περιώνυμος πανκριτής «δημοσιογράφος» του μεγάλου καναλιού, να χαρακτηρίσει σαν αλητεία όλους τους ποινικολόγους και συνταγματολόγους που είχαν επικρίνει έντονα από την αρχή αυτή την φαρσοκωμωδία της Χρυσής Αυγής.
Άλλος περιώνυμος «δημοσιογράφος» που έχει και μια μεγάλη ειδησεογραφική ιστοσελίδα, έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι και… μόνο για τις πολιτικές τους ιδέες έπρεπε να κλειστούν στην φυλακή. Τύφλα να έχουν όλοι οι Χίτλερ, Στάλιν, κλπ.

Αλλά το πιο θλιβερό σε όλη αυτή την αισχρή περίοδο της ελληνικής δημοσιογραφίας είναι ότι αντί να καταφέρουν όλοι αυτοί οι επώνυμοι βιαστές της ενημέρωσης να εξουδετερώσουν το χαρακτηριζόμενο φασιστικό μόρφωμα, το ανεβίβασαν στην κορυφή της επικοινωνιακής του πορείας και τώρα να κινδυνεύουν να… το κάνουν και πρώτο κόμμα. Η απροκάλυπτη στάση τους συνδυάστηκε και με την ασυγχώρητη βλακεία των διαφόρων κυβερνητικών παραγόντων που έσπευσαν να καταδικάσουν την Χρυσή Αυγή με μαύρους χαρακτηρισμούς για να την βρουν τώρα να ηρωοποιείτε και να την καταστήσουν πραγματικά επικίνδυνη, ακόμα και για να τους κατατροπώσει στις προσέχεις εκλογές.

Όλοι αυτοί οι περιώνυμοι «δημοσιογράφοι» που πιστεύουν ότι στην ουσία κυβερνούν την χώρα, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν μεγάλη τηλεθέαση με οποιοδήποτε μέσο σύμφωνα με την αρχή, «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και ας βουλιάξει όλη η χώρα, ο κόσμος όλος ας εξοντωθεί και οι νέοι ας καταδικαστούν στην ανεργία και στον αφανισμό. Εκμεταλλεύονται με τον χειρότερο τρόπο τον ανθρώπινο πόνο για να τον κάνουν τηλεοπτικό κερδοσκοπικό θέαμα. Είναι αδίστακτοι σε όλες τους τις επιλογές που τις διακρίνει μόνο ο προσωπικός τους ωφελιμισμός. Τα μεγάλα τους κανάλια της αποβλάκωσης και της ηλιθιοποίησης, είναι οι μεγάλοι καταστροφείς της χώρας καθώς έθρεψαν όλα αυτά τα χρόνια ένα βρώμικο και προδοτικό πολιτικό κατεστημένο που απομύζησε τον ελληνικό λαό. Είναι αυτοί που ανέδειξαν τον πατριωτισμό σε φασισμό, την κάθε αναφορά σε πατριωτικά ιδεώδη και στην προάσπιση των εθνικών συμφερόντων σε φασιστικές απόψεις, την υπεράσπιση των κατοίκων αυτής της χώρας που έχουν δεχτεί μα ανεξέλεγκτη επίθεση από εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες φανατικούς μουσουλμάνους, σε ρατσισμό και την καλπάζουσα εγκληματικότητα τους σε προκατάληψη. Τα βραδινά τους δελτία ειδήσεων, έχουν καταντήσει δελτία πολιτικής, οικονομικής και ψυχολογικής εξόντωσης των Ελλήνων. Η «δημοσιογραφία» τους είναι ο συστηματικός αποπροσανατολισμός των τηλεθεατών τους για να παραβλέψουν και να προσπεράσουν το μέγεθος της εθνικής τους προδοσίας. Παράλληλα η τουρκολαγνικές τους τηλεοπτικές επιλογές, έχουν σκόπιμα προωθήσει ένα τεχνητό κλίμα εξοικείωσης με τους σφαγείς του ελληνισμού και ένα κλίμα αδράνειας και σταδιακής αποδοχής της τουρκικής επιβολής κατά όλων των εθνικών μας δικαίων.


  • Άραγε ποιοι είναι οι εχθροί της δημοκρατίας ; ποια είναι η πραγματική εγκληματική οργάνωση ; αυτό το φασιστικό μόρφωμα που με τις ηλιθιότητες τους το έχουν ηρωοποιήσει σε επικίνδυνο βαθμό, ή όλοι αυτοί οι «δημοσιογράφοι» και οι πολιτικοί που μας οδήγησαν προσχεδιασμένα και αδίστακτα σε μια ανεπανάληπτη εθνική καταστροφή ;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
 http://olympia.gr
2/10/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

--

1 comment:

  1. Er zijn zoveel soorten sportcamera's. Maar elk type sportcamera werkt niet hetzelfde. Als u de beste sportcamera tegen de laagste prijs wilt kopen, moet u deze link bezoeken-This is a link

    ReplyDelete

Blog Archive